Cine suntem?

  Bine ați venit la Birolux-MT  – destinația ta de încredere pentru produse de birotică și articole de papetărie de cea mai înaltă calitate! Suntem o companie solidă, recunoscută pentru angajamentul nostru față de calitate și servicii prompte. Înființată acum 18 ani ca o afacere de familie, am crescut și am evoluat, ajungând să inaugurăm în vara anului 2008 magazinul nostru de tip market, Papirus.

   La Papirus, oferim o experiență unică de cumpărături, unde puteți găsi absolut toate rechizitele școlare și de birou de care aveți nevoie. Avem plăcerea de a vă pune la dispoziție cea mai variată gamă de produse, la prețuri competitive, pentru a satisface toate nevoile dvs. în materie de birotică.

   De-a lungul anilor, am dezvoltat relații strânse cu clienți corporativi și ne mândrim că suntem furnizorii preferați pentru mai multe companii notorii de pe piața locală. Clienții noștri corporativi beneficiază nu doar de cele mai bune prețuri, ci și de livrare gratuită. Ne asigurăm că toate cerințele lor în materie de birotică sunt îndeplinite, chiar dacă produsul sau marca solicitată nu se află în stocurile magazinului nostru.

   Suntem mândri să fim importatori și distribuitori exclusivi ai unor mărci de încredere precum Economix, Optima, Cabinet, Kores, Milan, Factis, ProfiOffice, CoolForSchool, Keyroad, Cartotectina Rossi, Magnetoplan, Elegant, Standard, Maxi. Aceste mărci reprezintă garanția calității și a performanței, și suntem dedicați aducerii acestor produse excepționale la tine.

   Fie că sunteți un student în căutare de rechizite sau un profesionist în nevoie de echipamente de birou de înaltă calitate, Papirus este partenerul tău de încredere în toate aspectele biroticii.

   Vă invităm să descoperiți calitatea, varietatea și serviciile noastre remarcabile la Papirus – magazinul de încredere pentru nevoile tale de birotică!